Apirons samarbejdspartnere

Apirons samarbejdspartnere

Vi arbejder sammen med flere forskellige firmaer for at opnå de bedste resultater og kompetencer.


mindchange-logo.jpgMIND-CHANGE

Mind-Change har i mere end 25 år arbejdet med teamudvikling, stresshåndtering og ledelses og personlig udvikling.

 

Læs mere om Mind-Change her

 


le-consult-logo.jpgLE CONSULT

LE Consult anvender værktøjer forankret i principperne om proaktiv planlægning, konsekvent ledelse, opgaveløsningsmodeller og high performance teambuilding. Disse kan anvendes bredt som en integreret del af alle forløb. Det betyder, at uanset hvilken del og hvilket niveau af en virksomhed der aktuelt videreudvikles, vil teamet, afdelingen, virksomheden eller enkeltpersonen blive en del af samme begrebs-, videns- og kompetenceforståelse. Herved sikres en kraftfuld synergieffekt, idet kompetenceudviklingen hos alle i virksomheden er rodfæstet i samme tankesæt.

Læs mere om LE Consult her


guardian-logo.jpgGUARDIAN APS

Hos Guardian får du kvalificeret sparring inden for hele sikkerhedsområdet. Vi opererer internationalt og varetager primært opgaver for danske offentlige og private virksomheder, der er repræsenteret i konfliktområder. Vores faglige bredde og et omfattende internationalt netværk, gør os i stand til at sikre professionelle sikkerhedsløsninger på alle niveauer. Med rådgivning, undervisning og beskyttelse. Skræddersyet til den enkelte kunde.

Læs mere om Guardian ApS her


4mativ-logo.jpg4 Mativ

 FourMativ tilbyder professionel rådgivning til virksomheder – i et strategisk perspektiv.

Ideen til virksomheden 4Mativ opstod i 1997, på grundlag af et ønske om at etablere en virksomhed hvis unikke kendetegn skulle være, at tilbyde forretningsudvikling til virksomheder i et strategisk perspektiv, under anvendelsen af det bedste fra de to verdener – Korpset og det danske erhvervsliv.

Læs mere om 4 Mativ her